Festivalteltet.dk

Oplysninger om Festivalteltet.dk

Festivalteltet.dk er oprettet i 2019, som et selskab under NORTHERN eCommerce koncernen. Stiftelsen af webshoppen, kommer på baggrund af det relativt åbne marked for udstyr & tilbehør til festivalgæster der endnu ikke er slået igennem på nettet. Jeg ønsker at ændre den måde, som man køber udstyr til sine tur på festival på, ved at tilbyde levering direkte til festivalpladsen – så man undgår at skulle slæbe sit udstyr med selv. Samtidigt, er det et sæson projekt, som vil tage mere tid at drive i festivalperioden – og derfor kan webshoppen prioriteres fra resten af året.

Det skal være lettere at købe udstyr til turen på festival

Der findes ikke mange alternativer på nettet til at investere i klassiske remedier, som telte, stole, soveposer – og meget andet. Vi ønsker at give forbrugeren et alternativ til de store butikskæder, hvor de fleste indkøber festivaludstyr idag. Istedet skal det være mere fleksibelt, ved at vi tilbyder afhentning af ordre på selve festivalen – eller et udleveringssted lige i nærheden.

Et specialudviklet one-page product koncept

Vi har opbygget sitet, som et one-page product koncept, hvor hver enkelt produkt har tilpassede KPI’er, feature sektioner, individuelle anmeldelser og meget mere. Blandt andet, har vi brugt tid på en individuel sektion der oplyser brugeren, hvilken indvendig/udvendig størrelse som produktet har – og den vægt. I modsætning til mange andre alternativer, som gemmer informationen væk, nederst i produktbeskrivelsen, fremhæver vi den med specialdesignede ikoner & animationer. På den måde, er det muligt for at lave langt mere individuelt content til hvert enkelt produkt.

Besøg Webshoppen lige her

Logo til Festivalteltet.dkKlik på logoet, eller følg dette link for at komme til Webshoppen,

hvor jeg desuden ønsker at give 5% rabat til alle læsere af min blog, med koden “VELKOMMEN5”