iPhoneopladere.dk

iPhoneOplysninger

Webshoppen iPhoneopladere.dk, er det første skud på stammen, blandt mine nuværende Webshops. Webshoppen åbnede i 2013 som et fritidsprojekt, mens jeg blot var på vej udaf folkeskolen. Den banede vejen for interessen for e-handel, og althvad det indebærer. Jeg fik ret hurtigt en interesse for konverteringsoptimering, fragt & logistik, kundeservice & og markedsføring. Disse interesserer har jeg stadig idag, og en stor del af de kompetencer som jeg har tilegnet mig, er ved at drive iPhoneopladere.dk

Mission & vision for min første Webshop

Missionen med webshoppen er at udbyde et meget snævert, men yderst koncentreret udvalgt af tilbhør til iPhone, iPad & iPod, hvor flere hundrede forskellige tilbhørsprodukter til Apple enheder er testet – men blot de bedste er udvalgt, og sælges idag.

Webshoppen blev i andet kvartal af 2017 e-mærket, og har siden da haft over 1200 anmeldelser med en gennemsnitlig kundescore på 9 ud af 10.

Over 10.000 af vores egenudviklede kabler er solgt til danskere

Med iPhoneopladere.dk, tog jeg også kontakt til flere Apple MFi partner fakbriker, og udvalgte en til at producere vores eget MFi certificerede kabel, som fik navnet “Northern Cables”. Kablet indeholder den originale C48 chip, der gør at kablet altid vil blive godkendt til brug af Apple enheder – uanset hvilken iOS version man benytter sig af. Udviklingen af vores eget kabel bragte fejlraterne ned i bund, og er også en af grundene til at der til dags dato er solgt over 10.000 stks.

I 2018 åbnede jeg desuden søsterwebshoppen, Macbookopladere.dk med nøjagtigt samme mission: Et smalt men meget koncentreret og gennemtestet udvalgt af produkter. Du kan læse mere om Macbookopladere.dk lige her.

Besøg Webshoppen lige her

iphoneopladere.dkKlik på logoet, eller følg dette link for at komme til Webshoppen, hvor jeg desuden ønsker at give 5% rabat til alle læsere af min blog, med koden “VELKOMMEN5”